Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Paradicsomlé nyersen

felvitel dátuma: 2013-09-26 16:32:42       mai nézettség: 1       nézettség: 1698
részletes recept
Paradicsomlé nyersen
Hozzávalók 10 személyre:
  • 5 kg paradicsom
  • 1 dkg nátrium-benzoát
Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

A paradicsomot jól megmossuk, a hibás részeket eltávolítjuk és a 6 l-es Kristálytálba darabokra vágva tesszük. Rászórjuk a Nátrium-benzoátot.

Összekeverjük és egy éjszakán át hagyjuk állni. Ez alatt bőségesen enged levet.

Másnap a Mérő-Mixre tesszük a TW Paradicsompasszírozót. A tárcsa az apróbb, sűrűbb lyukú legyen benne.

Átpasszírozzuk a paradicsomot.

Kimosott, csírátlanított üvegekbe töltjük, jól lezárjuk és végleges helyükre tesszük.

Aki akarja ízesítheti sóval és cukorral is, de akár őrölt borssal is. Én nem szoktam, mert ráérek akkor, ha ételt készítek belőle, és ahhoz ízesítek.

Szakács: Marcsi64


Film link: http://marcsiboszorkanykonyhaja.blogspot.hu/

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*