Nagyon klassz,mi is így csináljuk minden évben,milyen jó télen elővenni a polcról!
A paradicsomokat megmosom, csumás részét kivágom és a hibásabb részeket, majd nagyobb darabokra felszeletem egy lábasba és felteszem főni, amig a paradicsom kicsit összeesik és könnyel elválik a héja a húsától. Majd lepasszírozom és felteszem főni. Mikor rottyan egyet beleteszem a kevés sót és cukrot (de el is maradhat), majd a végén a natrium-benzonátot. Melegen üvegekbe helyezem és száraz dunsztba hagyom kihűlni, majd elteszem a spajzba télire, bármikor felhasználható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.