Paradicsom
Zellerzöld
Só,cukor
Szalicil(15 literhez 1 teáskanál)
A paradicsomot megmosom,negyedelem és felteszem főni.
Kevergetem és mikor már kicsit meglágyult leveszem a tűzről és paradicsomdarálón ledarálom.
A levet visszateszem főni,beleteszek egy nagy csokor zellerzöldet és kevergetve főzöm tovább,míg el nem fő a vizéből.
Minnél tovább fő,annál sűrűbb lesz.
Sóval cukorral ízesítem(ízlés szerint).
Mikor kész,beleteszem a szalicilt(15 literhez 1 teáskanállal).
Üvegekbe rakom,és mindegyik tetejére még teszek egy késhegynyi szalicilt.Lezárom és melegdunszta rakom.
Így,évekig eláll,ha hamarabb el nem fogy
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.