Egy két literes lábas,4 evőkanál étolaj,1 púpozott evőkanál liszt,és egy fácáns konzerves nagy doboz sűrített paradicsom,2 csípetnyi só,és 2 liter víz,4 csapott evőkanál kristály cukor.
A lábasba bele tesszük az étolajat szűk négy evő kanálnyit,és hozzá adjuk a két csapott evő kanál lisztett és lasú lángon a rántást kevergetjük,és másfél perc múlva a konzervet ,illetve a paradicsom pürét bele tesszük,és rá öntünk hamar kevergetve két liter vizet,a vizet pótolni kell,ha fogyna,és 2 csípetnyi sót teszünk a levesbe,és amikor forrni kezd ,figyeljünk,és tegyünk kb 8 dkg apró leves száraz tésztát a levesbe(de lehet 3 kanél rizsel pótolni)és négy csapott kanál kristály cukorral ízesítjük forraljuk kicsit,a főzési idő,összesen 20 perc,és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.