80 dkg krumpli
2 fej voroshagyma
4 dkg zsír
1 kk pirospaprika
0,5 dl víz
1 zoldpaprika
1 kk só
A voroshagymát apróra vágjuk és a zsírban jól megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjuk, és azonnal ontunk rá vizet. Lefedve pároljuk a hagymát, míg zsírjára nem sul. Beletesszuk a hámozott és karikákra vágott krumplit, átforgatjuk a hagymás zsírban, szezonban tehetunk bele egy megmosott és kicsumázott zoldpaprikát is. Felontjuk annyi vízzel, amennyi majdnem ellepi, megsózzuk, és fedo alatt, kis lángon, puhára pároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.