Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Paprikás krumpli

felvitel dátuma: 2011-08-03 09:01:38       mai nézettség: 3       nézettség: 1284
részletes recept
Paprikás krumpli
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg krumpli

2 nagy fej voroshagyma

2 drb paprika

3 drb nagyobb érett paradicsom

20 dkg diétás kolbász

15 dkg házi fustolt csípos kolbász

pici olaj

csipetnyi cukor, pici , ételízesíto /óvatosan, a kolbászok amúgy is sósak!/, orolt feketebors,

2 evokanál orolt piros paprika

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát megpirítjuk a kevés olajon, hozzáadjuk a feldarabolt zoldpaprikákat.Majd beletesszuk a kétféle kolbászt, megszórjuk orolt piros paprikával és nyakonontjuk egy deciliter vízzel. Nem kell tobb víz hozzá!!!!!

Belerakjuk a kockára vágott krumplit, megborsozzuk, ízesítjuk pici cukorral, sóval, ételízesítovel, de óvatosan, mert a kolbász megteszi a magáét.Hozzáadjuk a cikkekre vágott nyers érett paradicsomot és addig fozzuk fedél alatt, de kevergetve, amíg a krumpli meg nem puhul.

Mi így szárazabban szeretjuk, bár a paradicsomtól nagyon finom szaftos lesz.

Savanyú uborkával és kenyérrel kínáljuk.

 

Mivel lemerultek az elemek, fázisképet nem tudtam készíteni, mire meg feltoltodtek, addig megettuk a tányéron levo kaját.

Viszont nagyon egyszeru az elkészítése és kiadós!

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*