1 kg krumpli
2 nagy fej voroshagyma
2 drb paprika
3 drb nagyobb érett paradicsom
20 dkg diétás kolbász
15 dkg házi fustolt csípos kolbász
pici olaj
csipetnyi cukor, pici só, ételízesíto /óvatosan, a kolbászok amúgy is sósak!/, orolt feketebors,
2 evokanál orolt piros paprika
Az apróra vágott hagymát megpirítjuk a kevés olajon, hozzáadjuk a feldarabolt zoldpaprikákat.Majd beletesszuk a kétféle kolbászt, megszórjuk orolt piros paprikával és nyakonontjuk egy deciliter vízzel. Nem kell tobb víz hozzá!!!!!
Belerakjuk a kockára vágott krumplit, megborsozzuk, ízesítjuk pici cukorral, sóval, ételízesítovel, de óvatosan, mert a kolbász megteszi a magáét.Hozzáadjuk a cikkekre vágott nyers érett paradicsomot és addig fozzuk fedél alatt, de kevergetve, amíg a krumpli meg nem puhul.
Mi így szárazabban szeretjuk, bár a paradicsomtól nagyon finom szaftos lesz.
Savanyú uborkával és kenyérrel kínáljuk.
Mivel lemerultek az elemek, fázisképet nem tudtam készíteni, mire meg feltoltodtek, addig megettuk a tányéron levo kaját.
Viszont nagyon egyszeru az elkészítése és kiadós!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.