Paprikás krumpli: 6 nagy krumpli Egy szál kolbász 2 pár virsli 1 közepes hagyma 2 gerezd fokhagyma 1 kávés kanal Só Kis kanál bors 1 kávéskanál vegeta
A vöröshagymát megpucoltam és kis apró kockára feldaraboltam. A fokhagymát is megpucoltam és felkockaztam apróra. A kolbázis héját lehuzatam és felraíkáztam meg a virslit egy szálat 4 be levágták (ehet karikára is ki hogy szereti).a hagymát olajon megdinszteltem rá a fokhagyma rá a kolbász kavarta majd füszereztem só vegeta bors és felengedem vízzel.és megvárták míg felforr addig a krumplit megpucoltam és nagyobb hasábra vágtam és bele raktam 5 perc után raktam bele a virslit. És úgy föztem tovább míg a krumpli meg nem fött lezártam és kész.(én pirospaprikát nem rakok bele mert a kolbászból kifött annyi )
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.