Hozzávalók:
Hozzávalók:
3 kg piros vastaghúsu paprika,,,tiszta suly
1 kg piros paradicsom
1 kg vöröshagyma
50 dkg kristály cukor
4 dl liter ecet, 10 % -os
1 deci olaj
Elkészítése:
A paprikát, vöröshagymát, paradicsomot, ledaráltam húsdarálón és fel tettem főzni, kb. 2 órát főztem ameddig nem sűrűsödött Közbe 2 dl vízbe teszek mustármagott,borsot, koriadert, kaprot, és olyan 5 percig főzöm, hagyom állni, hogy az íz följön ki belőle, majd szitán át bele raktam a masszába. Hozzá adtam a cukrot, ecetet, olaja, 1 ek. sót tettem hozzá s még egy fél órát összeforraltam, ha nem elég krémes akkor kicsit turmixolok rajta. A kész paprika krémet bele raktam tiszta üvegekbe , lezártam és száraz dunsztba tettem. (Én még kevés csípős paprikát is daráltam bele ) Ez egy finom pikáns krém amit szendvicsre,,,felvágotthoz, vajas,,,sajtos kenyérre.
Mivel sok csilli paprika lett így ledaráltam és sóval összekevertem üvegbe raktam tetejére egy kávékanál olajt tettem így bármihez használhatom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.