Papagáj szelet: 30 dkg porcukor 25 dkg margarin 4 db tojás 2 dl tejföl 30 dkg liszt Fél csomag sütőpor 2 evőkanál kakaópor 1 csomag vaníliás cukor 2 csomag puncs puding
A porcukrot a margarint és a tojásst jól kikeverjük majd hozzáadjuk a tejfölt és a sütöport és a lisztet. Ezután a tésztát 3 felé osztjuk. 1)elsö be vaníliás cukrot rakunk és jól elkeverjük. 2)a másodikban a kakaóport rakjuk és azt is jól elkeverjük. 3)a harmadikban meg a puncs port rakjuk bele és összekeverjük. Vajazott liszetzett tepsibe mindegyik masszából kanalazva kupacokat rakunk oldallasan kezdjük egysor csoki, egysor vanília,egyszer puncsot és addig folytatni míg van még a tepsi beteljen.180 fokon 35 percig sütni tű próba szerűen megnézi hogy megsült e. Ha jó akkor rombusz alakokat vágni és tálalni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.