1 csomag pangasius, 2 ek zsemlemorzsa, 1 ek petrezselyemzöld, 4 gerezd fokhagyma, 1 kk grillfűszer halra, 1 kk piros fűszerpaprika, tengeri só, 4 ek olívaolaj.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
A halfiléket besózzuk, megszórjuk grillfűszerrrel, amely kimondottan halra van, rázúzzuk a fokhagymákat, meghintjük zsemlemorzsával, fűszerpaprikával, petrezselyemzölddel, lelocsoljuk olívaolajjal és 15 perc alatt pirosra sütjük. Petrezselymes burgonyával és görögsajtos salátával tálaltam. Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.