4 szelet hal liszt
tojás
zsemlemorzsa
1 tasak gyors rizs
15 dkg borsó
Díszítésnek 1 szelet citrom, piros pritamin paprika csíkok
A halat lemosom, törlővel leitatom a vízet.
Besózom, így hagyom egy órát állni.
Hagyományosan ( liszt, tojás, zsemlemorzsa ) panírozom.
Bő forró olajba lassú tűzön sütöm, fedővel az első oldalát. Majd a fedőt levéve a másik oldalát.
Közben az egy csomag rizst felteszek a borsóval együtt főni 2,5 dl vízzel. 15 perc után leveszem a tűzhelyről, a gőzkieresztőt lezárom és egy picit még így hagyom puhulni citrom karikával és paprikával díszítem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.