Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Pangasius halfilé rántva, csőbensült brokkolival

felvitel dátuma: 2011-03-16 22:48:52       mai nézettség: 1       nézettség: 2328
részletes recept
Pangasius halfilé rántva, csőbensült brokkolival
Hozzávalók 2 személyre:

2 szelet halfilé

1 tojás

10 dkg élesztő nélküli pannírmorzsa

10 dkg zabpehelyliszt

1 teáskanál szezámmag

1 dl olaj

1/2 kg brokkoli

1 babérlevél

1 evőkanál natur vegamix

5 dkg reszelt trapista sajt

A bechamell mártáshoz:

3 dkg vaj

2 dkg zabpehelyliszt

2 dl növényi tejszin

5 dkg reszelt trapista sajt

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A kiolvadt halszeleteket sózzuk, majd zabpehelylisztbe, a felvert tojásba végül a szezámmagos morzsába forgatjuk.

Az olajban szép pirosra sütjük.

A brokkolit rózsáira szedve a fűszeres vízben megfőzzük, majd leszűrjük. 

Közben elkészítjük a bechamellt:A világos rántást felengedjük a tejszinnel, állandóan kevergetjük amíg besűrüsödik majd hozzáadjuk az 5 dkg reszelt sajtot.

Egy kis tepsit vagy jénait kiolajozunk, beletesszük a brokkolit, kicsit megsózzuk majd ráöntjük a sajtos bechamellt.

A tetejét megszórjuk a másik 5 dkg reszelt trapista sajttal, kis vajdarabkákat teszünk rá és mehet a sütőbe szép pirosra sülni.

Szakács: Kercsike


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*