1 alma
2,5 dkg liszt
2 dkg cukor
orolt fahéj
vaj
Az almákat meghámozzuk és lereszeljuk.
Hozzákeverjuk a lisztet, a cukrot és fahéjjal ízesítjuk.
Egy serpenyoben megolvasztjuk a vajat és a masszából egy evokanálnyit beleteszunk, ellapítjuk és mindkét oldalát megsujtuk. Addig ismételjuk, amíg a tészta el nem fogy.
(Eredeti recept: florakonyha)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.