1 üveg vegyes gombakonzerv
1 zacskó vegyes mirelitzöldség
1 zöldégleveskocka
só
bors
A gombát és a zöldséget feltesszük főni.
Beleteszünk egy leveskockát, sóval borsal ízesítjük. Amikor már majdnem megpuhult a sárgarépa, akkor turmixoljuk kb. 1/4-ét a zöldségeknek pici levével, aztán visszaöntjük a levesbe és már kész is.
Akkor jó a zöldség ha nincs nagyon megfőzve és egy kicsit roppanós marad, így a vitamin is benne marad a levesünkbe.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.