liszt: 40 dkg
tej: 6 dl
víz: 4 dl
tojás: 2 db
só: csipetnyi
étolaj: 1 dl
porcukor: 1 evőkanál
olaj a sütéshez
Ennél a palacsintánál habverővel simára keverjük az alkotórészeket, és ha jó, akkor adjuk hozzá az étolajat. Így csak az első palacsintánál kell olajat tenni a palacsinta sütőbe.
Ha édes palacsintát készítünk porcukrot teszünk a tésztába, ha pl. virslis palacsintát készítünk több sót.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.