Nagyon guszta,köszi h.megosztottad velünk.
A hajdinát ledarálom kávédarálón, hozzáadom a sót, sütőport, kicsit összekeverem, majd a tojást, olivaolajat, ásványvizet és habverővel simára keverem. Ne legyen túl híg, se túl sűrű a tészta. Egy kevés kokuszzsírt felolvasztok, felforrósítom egy kanál kókuszzsírral a palacsintasütőben, majd kimerem a tésztát. a tetejére egy kevés kókuszzsír és mikor már majdnem megsült az egyik fele, óvatosan alányúlok és tapadásmentesítem, majd egy lapostányér segítségével a palacsintasütőből megfordítom és vissza a palacsintasütőbe. Így sütöm szépen óvatosan a tésztát, 4 db lett. Az alsó palacsintákat lekvárral töltöttem, egymásra helyezve, a tetejét cukroskakaóval szórtam.
Elég laktató. Még aznap fogyasszuk el, másnap törhet a tészta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.