A hagymákat felaprítjuk, majd az olajon megpároljuk. Levéve a tűzről hozzáadjuk a törött paprikát, a húst és a felkockázott padlizsánt.
Néhány percig együtt pirítjuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vizet. Kb. 20 perc alatt készre főzzük, ezalatt kifőzzük a tésztát is. Vigyázzunk, hogy ne főljön túl!! A szószból egy kevéssel elkeverjük, majd a kivajazott tálba beletesszük a tészta felét, erre a szósz felét, majd megint egy-egy réteg, végül a sajtot ráreszeljük. 180-200 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. Csípős paprikakrémmel vagy chilivel pikánsabbá tehetjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.