Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 9 péntek Gergely, Alberta névnapja

Főoldal » Zöldség ételek receptek » Padlizsánkrém majonézzel

felvitel dátuma: 2014-09-03 18:15:41       mai nézettség: 1       nézettség: 1132
részletes recept
Padlizsánkrém majonézzel
Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 db padlizsán
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 dl majonéz
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál mustár
  • bors
  • 1 dl étolaj
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:

A padlizsánt megmossuk, egy kicsit megszurkáljuk,hogy szét ne durranjon és sütőben kb. 40 percig, puhulásig sütjük, majd ha kész, lehúzzuk a héját, majd apróra szeleteljük. A darabokat egy tálba tesszük, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, az apróra vágott vöröshagymát. Tegyük hozzá a mustárt és a majonézt és az olajat is, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Egy botmixerrel keverjük krémesre. Pirított kenyérrel kitűnő előétel.

Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*