Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Padlizsánkrém alaprecept elkészítése

felvitel dátuma: 2018-09-01 20:33:27       mai nézettség: 1       nézettség: 460
részletes recept
Padlizsánkrém alaprecept elkészítése
Hozzávalók 7 személyre:

Padlizsánkrém hozzávalók

Összetevők
  • 2 db közepes méretű padlizsán
  • gerezd fokhagyma
  • 2-3 evőkanál olivaolaj
  • bors
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

 Padlizsánkrém alaprecept elkészítése lépésről – lépésre:

  1. Mosd meg a padlizsánt!
    Vágd le a két végét!
  2. Kisebb kockákra vágd össze a padlizsánt!
  3. A sütőt melegítsd be 200 Fokra.
  4. Az összekockázott padlizsánt tedd egy tepsibe és locsold meg oliva olajjal.
  5. Süsd addig amíg puha nem lesz.
    Mivel rajta maradt a padlizsán héja, ezért kicsit túl is sütheted.
  6. Ha kihűlt, akkor tedd egy tálba, tegyél bele sót, borsot, fokhagymát és oliva olajat, majd turmixolt össze botmixerrel.
Szakács: Eszter


Film link: https://szendvicskremek.hu/2018/09/01/padlizsankrem-alaprecept-elkeszitese-lepesrol-lepesre/

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*