Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 27 vasárnap Zita, Mariann névnapja

Főoldal » Padlizsánkrém

felvitel dátuma: 2011-10-30 16:00:51       mai nézettség: 1       nézettség: 1318
részletes recept
Padlizsánkrém
Hozzávalók 4 személyre:

padlizsán, , fehérbors, mustár, fokhagyma, majonéz, olivaolaj, tejfel

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

 

         A megmosott és szárazra törölt padlizsánt  egyik oldalát 180 ºC-ra (légkeverésen) előmelegített sütőben, majd  a másik oldalát is  25 percig sütjük. A padlizsán húsát kikaparjuk, és késes robotgéppel (vagy fa- ill. műanyag késsel/ villával ) pépesítjük.   Sóval, fehér borssal,  mustárral ízesítem, majd  majonézzel, olívaolajjal és  tejfellel kikeverjük.   Friss vagy pirított kenyérre kenve tálaljuk.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*