Nagyon finom, nagyon szeretem, johet!!!!!!!! Puszi!
1 db jó kövér, fényes héjú padlizsán
1 db tojás nagyságú vöröshagyma
3 cikk fokhagyma
1 dl extra szűz olivaolaj vagy napraforgó olaj
1/2 citrom leve
1/2 mk. bors
1 ek majonéz
só
A padlizsánt mossuk meg, töröljük szárazra, majd vékonyan kenjük be olajjal, szúrkáljuk meg egy fogpiszkálóval, tegyük egy tepsibe vagy jénaitálba és egy óra alatt süssük meg.
Kihülés után hámozzuk le a héjját, tegyük bele egy turmixgépbe, öntsük hozzá az olajat, tegyük bele a hagymákat, borsot, sót, citromlevet, majonézt lés jól forgassuk át.
Pirítóskenyérrel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.