Ezt nagyon szeretem :)
4 db padlizsán (kb 2 kg)
1 fej hagyma
2 nagy gerezd fokhagyma
1 teáskanál majonéz
1 púpos teáskanál mustár
0,5 dl házi paradicsomlé
1 dl olaj
só,bors ízlés szerint
A padlizsánt sütőben 220 fokon kb 1 órát sütöm.
Egy nagyobb tálba kikaparom a belsejét,villávan áttöröm.
Belereszelem a hagymát,fokhagymát,beleteszem a mustárt,majonézt,olajat paradicsomlét,jól összekeverem,sózom,borsozom.
Miután alaposan kikevertem hűtőben hagyom állni legalább 1 órát.
Akkor megkóstolom és ha kell utánaízesítem.
Fokhagymás piritóssal a legfinomabb!
Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.