Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Padlizsánkrém

felvitel dátuma: 2011-07-25 19:30:23       mai nézettség: 3       nézettség: 1808
részletes recept
Padlizsánkrém
Hozzávalók 6 személyre:

4 db padlizsán (kb 2 kg)

1 fej hagyma

2 nagy gerezd fokhagyma

1 teáskanál majonéz

1 púpos teáskanál mustár

0,5 dl házi paradicsomlé

1  dl olaj

,bors ízlés szerint

Előkészületi idő: 0 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

A padlizsánt sütőben 220 fokon kb 1 órát sütöm.
Egy
nagyobb tálba kikaparom a belsejét,villávan áttöröm.
Belereszelem a hagymát,fokhagymát,beleteszem a mustárt,majonézt,olajat paradicsomlét,jól összekeverem,sózom,borsozom.
Miután alaposan kikevertem hűtőben hagyom állni legalább 1 órát.
Akkor megkóstolom és ha kell utánaízesítem.

Fokhagymás piritóssal a legfinomabb!

étvágyat hozzá!

Szakács: Gabcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Fábián Mária 2011 július 26

Ezt nagyon szeretem :)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*