1 paldizsán, 20 dkg.csirkemell, (1 db.) 1-2 paradicsom, majonéz, só, bors, liszt, olaj, fokhagyma.
Padlizsán tekercs: a padlizsánt vékonyan felszeletelem, megsózom, majd lisztbe mártva kisütöm olajban mindkét oldalát pirosra. Csirkemellet csíkokra vágva megpirítok sóval, borssal, majd egy szelet padlizsán, megkenem fokhagymás majonézzel, rá egy szelet paradicsom és egy csík csirkemell, feltekerem, megtűzöm. Hidegen, melegen egyaránt finom előétel. Dunántúli recept a Pannon ízek - olvasói receptgyűjteményből.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.