Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Padlizsán tekercs

felvitel dátuma: 2013-09-22 10:54:10       mai nézettség: 1       nézettség: 2600
részletes recept
Padlizsán tekercs
Hozzávalók 2 személyre:

1 paldizsán, 20 dkg.csirkemell, (1 db.) 1-2 paradicsom, majonéz, , bors, liszt, olaj, fokhagyma.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Padlizsán tekercs: a padlizsánt vékonyan felszeletelem, megsózom, majd lisztbe mártva kisütöm olajban mindkét oldalát pirosra. Csirkemellet csíkokra vágva megpirítok sóval, borssal, majd egy szelet padlizsán, megkenem fokhagymás majonézzel, egy szelet paradicsom és egy csík csirkemell, feltekerem, megtűzöm. Hidegen, melegen egyaránt finom előétel. Dunántúli recept a Pannon ízek - olvasói receptgyűjteményből.

Szakács: zsacsilla


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*