Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » Pácolt csirkeszárny

felvitel dátuma: 2014-02-01 19:07:40       mai nézettség: 1       nézettség: 2052
részletes recept
Pácolt csirkeszárny
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg csirkeszárny

1 dl olaj

1 ek kechup

1 ek mustár

4 gerezd fokhagyma

2 ek  Worcester szósz

chili szósz  / el is hagyható /

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

A húst megtisztítjuk és megszárítjuk. A pác hozzávalóit  jól összekeverjük. A csirkeszárnyakat beleforgatjuk és jól zárható edénybe tesszük legalább egy éjszakára.

Tepsibe rakjuk a húsokat, a maradék pácot ráöntjük. Sózni nem kell, mert a Worcester szósz elég sós. Előmelegített sütőben  180 fokon, lefedve  sütjük 40 percig, majd a fedőt levéve megpirítjuk.

Szakács: Krisztina


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*