1 kg csirkeszárny
1 dl olaj
1 ek kechup
1 ek mustár
4 gerezd fokhagyma
2 ek Worcester szósz
chili szósz / el is hagyható /
A húst megtisztítjuk és megszárítjuk. A pác hozzávalóit jól összekeverjük. A csirkeszárnyakat beleforgatjuk és jól zárható edénybe tesszük legalább egy éjszakára.
Tepsibe rakjuk a húsokat, a maradék pácot ráöntjük. Sózni nem kell, mert a Worcester szósz elég sós. Előmelegített sütőben 180 fokon, lefedve sütjük 40 percig, majd a fedőt levéve megpirítjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.