Nagyon szépen tálalod az ételeket és finomak, gratulálok!
6 db csirkecomb
A páchoz:
1 db chili paprika
2-3 gerezd fokhagyma
őrölt fekete bors
1 dl olíva olaj
1 ek. méz
1/2 citrom leve
só
1 tk. bazsalikom
A salátához:
1 db fejes saláta
1 db kígyó uborka
2 db paprika
2 db paradicsom
1 cs.hónapos retek
1 db póréhagyma
1 db csípős paprika /elhagható/
Öntethez:
joghurt vagy kefír
Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, szeleteljük. A chili paprikát, bazsalikomot és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk.
Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, szárazra töröljük és 2-3 helyen bevágjuk. Az olíva olajban elkeverjük a chilit, fokhagymát, bazsalikomot, borsot, mézet és a citrom levet. A combokat besózzuk és megkenjük a fűszeres olajjal. Hűtőben legalább egy órát állni hagyjuk, majd sütőben 180 fokon, kevés vizet aláöntve, szép pirosra sütjük. A megsült combokat az összekevert zöldségekkel tálaljuk. A salátára készíthetünk kefires, joghurtos öntetet.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.