8 db csirke alsócomb
3-4 gerezd fokhagyma
őrölt fekete bors
1 db chili paprika
szárnyas fűszerkeverék
bazsalikom
1 dl olíva olaj
só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A salátához:
2 db paradicsom
1 db kígyó uborka
1/2 szál póréhagyma
1 db jégcsapretek
3 db kaliforniai paprika /zöld,sárga,piros/
Az öntethez:
4 dl joghurt
2-3 gerezd fokhagyma
só
bazsalikom
őrölt fehér bors
Előkészítés: A combokat lebőrözzük, egyik oldalán a csont mellett hosszában felvágjuk. A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk. A chilit apróra vágjuk. Az olajban elkeverjük a fűszereket. A combokat egy tálba tesszük és ráöntjük a fűszeres olajat. Másnapig hűtőben érleljük. A zöldségeket felszeleteljük. A joghurtot kikeverjük kevés sóval, borssal, bazsalikommal és az átnyomott fokhagymával.
Elkészítés: A combokat lecsepegtetjük, bepanírozzuk, olajban kisütjük. A kisült combokat a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.