Pacal pörkölt burgonyával: 1 mirelit pacal 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 kiskanál Só 1/2 kiskanál Bors 2 kiskanál Vegeta 4 kiskanál Pirospaprika 2 evökanál chili szósz Fél kg krumpli
A hagymát apróra vágtam és olajon megdinszteltem rá a fokhagyma amit szintén apróra vágtam a mirelit pacal megmostam lecsöpögtetem és bele raktam a hagymába és kicsit kevergetem majd füszereztem só vegeta bors és pirospaprika és a Chili és felengedem anyi vízzel hogy jó ellépje és fözöm addig míg a pacal meg nem puhul. Ha kész megpuhul akor jó. A krumplit megpucolom és hosszú cikekre vágtam és sós vízben puhára főzztem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.