6 db tojás
10 dkg vaj
15 dkg porcukor
1,5 dkg kakópor
2,5 dkg szitált zsemlemorzsa
15 dkg darált dió
késhegynyi sütőpor
étolaj a forma kenéséhez
1 tábla tortabevonó ( csokoládé )
díszítéshez mandulaszelet
A tojássárgáját a cukorral, vajjal, kikeverjük.
Belekeverjük a kakóport, zsemlemorzsát, darált diót, és a felvert tojás fehérjét.
( a darált dióba keverjük a sütőport )
Az őzgerinc formát kikenjük étolajjal, beleöntjük a masszát, és lassú tűzön sütjük 170-180 C-on
A formából kivesszük ( még langyosan ) és leöntjük csokimázzal.
A csokimázra mandula szeleteket helyezek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.