7O dkg csirkemell
1 nagy pohár tejföl
2O dkg sajt
1,5 dc cukorborsó
1 dc apró kockára vágott sárgarépa
só, bors
2 tojás
25 dkg húsos szalonna
A csirkemellet ,sajtot és a sárgarépát aprtó kockára vágjuk.
A tejfölbe belekeverjük a tojást, sót, borsot, majd hozzáadjuk a húst, sajtot, sárgarépát, cukorborsót.
Az őzgerincformát kiolajozzuk, pici prézlivel megszórjuk és kirakjuk a szalonna szeletekkel az alját. A széleit is kirakjuk égy, hogy a szalonna vége kilógjon a formából.
Beleöntjük a tejfölös-húsos masszát, betakarjuk a szalonnaszeletekkel és megsütjük.
Hidegen-melegen nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.