Ezt szoktuk készíteni anyuval :D Nagyon fincsi! Csak nem a hús belsejébe rakjuk a tolteléket, hanem rá, amelyet 1 szelet sajttal befedunk! Rizsával is remek! Próbáld ki, Pumukli!
4 db csirkemell filé
30 dkg gomba
4 szelet sonka
4 szelet óvári sajt /ha nincs a trappista is jó/
só
őrölt bors
só
étolaj
1 fej vöröshagyma
Előkészítés:A hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk.A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk és kevés olajon fehéredésig sütjük.A vöröshagymát olajon megdinszteljük,rátesszük a gombát,sózzuk,borsozzuk és lepirítjuk,
Elkészítés:A csirkemelleket tepsibe vagy tűzálló tálba helyezzük egymás mellé.Mindegyikre pirított gombát halmozunk erre 1-1 szelet sonkát majd 1-1 szelet sajtot teszünk.Előmelegített sütőben rásütjük a sajtot.
Ezt szoktuk készíteni anyuval :D Nagyon fincsi! Csak nem a hús belsejébe rakjuk a tolteléket, hanem rá, amelyet 1 szelet sajttal befedunk! Rizsával is remek! Próbáld ki, Pumukli!
Én se a belsejébe tettem a tölteléket!!A husin van a pirított gomba,arra tettem egy szelet sonkát és arra egy szelet sajtot!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.