A paradicsomokat feldaraboljuk. A kisebbeket kettőbe, a nagyobbakat négy felé, a még nagyobbakat karikára vágjuk. a többféle paradicsom különleges ízt ad a salátának, ugyanis mindegyiknek más az állaga.
Van amelyik lágyabb, van, amelyik több levet ad, van, amelyik roppanósabb marad.
Hozzáadjuk az extra szűz olíva olajat is, egy jókora löttyintésnyit, mert az olaj is kitűnő ízesítő. Apróra vágott bazsalikomlevéllel, és félbevágott olajbogyóval keverjük össze. (néhányat meghagyunk egészben díszítésnem a tetejére)
Nem sózzuk, nem savanyítjuk semmivel, mert így érvényesülnek a különféle paradicsomok ízei a salátában.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.