1 db fejes saláta
4 db őszibarack
1 dl tejföl
1 dl joghúrt
1 citrom
Só, bors
Curry
Metéltre vágjuk a fejes salátát, és tányérba rakjuk.
Az őszibarackot meghámozzuk és felszeleteljük. Majd a salátára rakjuk. A tejfölbe a citrom reszelt héját és a levét fokozatosan keverjük bele. Ízesítjük, majd öntsük a gyümölcsös salátalevélre. Jól lehűtve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.