8 szelet hús (lehet sertéskaraj, pulykamell, csirkemell)
8 db felezett őszibarack befőtt
10 dk reszelt sajt
só
ételízesítő
őrölt fehérbors
szerecsendió
majoránna
bazsalikom
kakukkfű
margarin
fehérbor
tejszín
A húst kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát ízlés szerint befűszerezzük, lisztben megforgatjuk. és serpenyőben hirtelen mindkét oldalán megsütjük.
Egy margarinnal kikent tepsibe egymás mellé helyezzük a hússzeleteket.
Mindegyik szelet hús tetejére teszünk egy fél őszibarackot .
Egy kevés fehérbort és főzőtejszínt öntünk alá, és alufóliával lefedjük. Előmelegített sütőben puhára pároljuk.
Végül a fóliát levéve megszórjuk a reszelt sajttal, visszatesszük a sütőbe, és szép pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.