½ kg túró
½ liter lejföl
2 dl tejszín
2 ek. méz
4 ek.sárgabarack lekvár (nem cukrozott)
1 csomag babapiskóta
1 csomag zselatin/agar agar (nekem nem volt)
1 doboz felezett őszibarack befőtt
A túrót és a tejfölt robotgéppel kikeverjük, majd beledolgozzuk a mézet és a barack lekvárt. A tejszínt felverjük és a masszába keverjük. A barackokat vékony csikokra szeleteljük. Egy kapcsos tortaformába beletesszük a piskótákat. A zselatint a csomagoláson feltüntettek szerint elkészítjük, majd a masszába keverjük és a piskótára öntjük. A felszeletelt barackokat a massza tetejére ráhelyezzük. (Kicsit lehetne csinosítani, de ahhoz még kb.3/4 csomag piskóta kellett volna, de csak egy csomaggal vettemJ. )Hűtőbe tesszük. ( én este készítettem kb.20 órát töltött hideg helyen.)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.