Nagyon finom lehet,és mi is szeretjük az ilyen süteményeket!
fél kg leveles-vajas tészta
10 dkg pcukor
10 dkg darált dió
2-3 evőkanál sárgabarack lekvár
1 tojás a kenéshez
7-8 szem magvaváló őszibarack
A cukrot diót lekvárt összekeverjük.
A barackot meghámozzuk, félbevágjuk, és megtöltjük a diós töltelékkel.
A tésztát kinyújtjuk, és 9 db 10x10-es kokára vágjuk.
Tojással megkenjük, töltjük a barackokkal. Lehet batyura vagy táskára hajtani.Tapasztalatom szerint, a táska jobb, mert nem nyílik szét!
Tetejét megkenjük tojással, és forró sütőbe sütjük 220-250 fokon.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.