Nagyon jól néz ki!!
Gyümölcs réteg:
Puding réteg:
Tetejére:
Előfordul, hogy az őszibarack nagyon kemény és az íze sem az igazi. A „megmentésére” készült ez a recept variáció.
jénai tál/tepsi mérete: 18*30 cm
Hűtőben egy éjszakán át hűtjük. Tálaláskor éles késsel, kockákra szeleteljük. – 18 db lesz.
Megjegyzés: Érett, ízre megfelelő gyümölcs esetén 1 l vízzel készítjük, és saját ízlésünk szerint is lehet ízesíteni. – Ebben az esetben a „Gyümölcsös kocka (körtés, szilvás)” receptem elkészítését javaslom.
(Saját recept variáció)
Nagyon jól néz ki!!
Köszönöm :)) Jól lehűtve, még a fagyival is elcserélném!
Zia, ez fantasztikusan jól néz ki! Milyen narancsital kell hozzá? Megszeretném csinálni. Margó
Margó, nekem most itthon szénsavas, nem éppen márkás narancsitalom volt. A szénsav a főzéskor "elszáll", ezért nem volt gond. - A lényeg, hogy ne töményet, hanem valamilyen módon hígítottat használjunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.