csirkemell filé 0,80 kg
áfonyalekvár 0,20 kg
grill fűszer ízlés szerint
burgonya 0.20 kg
rizs 0,20 kg
őszibarack befőtt 4 db
étolaj a sütéshez
idény zöldség a díszítéshez
A megtísztított felszeletelt csirkemellet kiklopfolunk, majd befűszerezünk.
A fűszerezett csirkemellet kevés olajban elősütjük, majd az étolajat leöntjük, és hozzáadjuk az áfonyalekvárt meg az őszibarackot, és lassú tűzön készre sütjük.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony csikokra vágjuk és forró olajban megsütjük.
A rizst puhára pároljuk.
Tálaláskor párolt rizst, és sültburgonyát adunk köretként, és idény zöldséggel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.