4 db csirkemell filé
2 db őszibarack /friss vagy befőtt/
4 szelet sonka
4 szelet trappista sajt
szárnyas fűszer
só
étolaj
Előkészítés:A csirkemelleket éles késsel középen kinyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk.Kevés olajon elősütjük.Az őszibarackot cikkekre vágjuk.
Elkészítés:A csirkemelleket tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük egymás mellé.Mindegyikre őszibarack cikkeket,1-1 szelet sonkát és sajtot teszünk.Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük amig a sajt rápirul.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.