Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Őszibarackos csirkecomb

felvitel dátuma: 2018-08-28 10:59:54       mai nézettség: 1       nézettség: 431
részletes recept
Őszibarackos csirkecomb
Hozzávalók 2 személyre:

4 csirkecomb
1 evőkanál grillcsirke- fűszerkeverék
4 evőkanál olaj
40 dkg őszibarackbefőtt
1,5 evőkanál vaj
1 evőkanál méz
1 citrom leve és héja
2 tasak gyorsrizs

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 80 perc

Elkészítés:

1 ,
A csirkecombokat grillcsirke- fűszerkeverékkel fűszerezzük.

A sütőt előmelegítjük 200'C- ra.
A combokat tepsibe tesszük, meglocsoljuk 3 evőkanál olajjal, kevés vizet öntünk alá, és sütőben 30-35 percig sütjük.
Közben saját levével locsolgatjuk.
Az elején sütőpapírral lefedjük, hogy megpuhuljon a hús.

2,
A barackokat lecsepegtetjük, húsukat cikkekre vágjuk.
Megolvasztjuk a vajat a mézzel, rátesszük a barackokat, és 2-3 percig összepároljuk.
Hozzáadjuk a citromhéjat, a citromlevet, összeforgatjuk.

3,
A rizst a csomagoláson előirtak szerint megfőzzük , lecsepegtetjük, és a maradék olajon megforgatjuk, hogy pergős legyen.
4,
A sütési idő lejárta előtt, leszedjűk a sütőpapírt , a húsra - mellé szedjük a barackokat, addig sütjük míg ropógós piros, nem lesz a csirke.
Szakács: Alexandra


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*