2 dl joghurt
2 dl tejszín
40 dkg őszibarack
4 ek cukor
4 csepp vanília aroma
ribizli a díszítéshez
A joghurtot, a cukrot, a megtisztított őszibarackot, és a vanília aromát összetúrmixeljük.
Felverjük a tejszínt, majd a két elegyet összekeverjük.
Fagylalt géppel elkészítjük, vagy fagyasztóba tesszük.
3-4 óra alatt magfagyasztjuk, közben néhányszor átkeverjük.
Tálalás előtt kockára vágunk félretett barackból, amelyet a kehely aljára teszünk, majd erre helyezzük a fagylaltot, és a ribizlivel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.