Nagyon jól néz ki kifogom próbálni
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 3 fej vöröshagyma, 40 dkg savanyú káposzta,6 szelet tarja másfél centisek, 6 -8 db kolozsvári szalonna, só, vegeta, bors 2 -3 evőkanál olaj
Elkészítése: A vöröshagymát karikára vágni, a burgonyát hasábra vágni, pataki tálat vagy cserépedényt ki olajozni, a hagymát a burgonyával befedni,sóval és ízesítővel beszórni (óvatosan mert a szalonna is sós ) Befedni a savanyú káposztával, és a besózott, borsozott hússal befedjük a káposztát. A szalonnát kakas taréjnak vadaljuk a hús szeletek rakjuk, lefedjük és olyan 2 – 2,5 órát előmelegített sütőbe sütjük.
Amit a konyhába találtam abból lett összedobva ez a kaja.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.