Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » ossobuco

felvitel dátuma: 2013-11-12 11:16:36       mai nézettség: 1       nézettség: 678
részletes recept
ossobuco
Hozzávalók 2 személyre:

ossobuco voros Boros- paradicsomos mártásban :ossobuco voros Boros- paradicsomos mártásban,es sütve hagymás tepsibe krumplival. hozzavalok a boroshoz:liszt,so,bors,ossobuco (szemelyenkent 1-2 db),25-30 dkg vaj,60 ml voros bor,2-3 pupos ek.paradicsom suritmeny,2 tk reszelt citromhej,1 gerezd fokhagyma reszelve,2 tk aprora vagott petrezselyem   SULT OSSOBUCO TEPSIS HAGYMAS KRUMPLIVAL:a hust sozom,borsozom es megtuzdelem fokhagymaval.krumplit nagyobb darabokra vagom es egy tepsibe teszem,sozom,borsozom,grill fuszerkeverekkel megszorom,2-3 ek zsirt teszek a tetejere es nagyobb darabokra vagott hagymaval megszorom.jol oszekeverem a tepsiben majd hozzaontok kb 1/2 pohar vizet.megint elkeverem,majd a tetejere teszem a hust es foliaval letakarva 180 fokos sutoben kb 90-100 percig lefedve parolom.leveszem a foliat majd pirosra sutom.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 120 perc

Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

vorosboros-paradicsom martasos:elkeszitese: a hust sozzuk,borsozzuk ,majd beleforgatjuk a lisztbe.a folosleges lisztet leutogetjuk rola.a vajat 1 serpenyoben felforrositjuk,a hust megpiritjuk benne,felontom a borral es 1-2 percet fozom kislangom letakarva.hozzaadom a paradicsomsuritmenyt,soval,borssal izesitem.lefedve kislangon megfozom,a hust tobbszor megforgatom a szoszban nehogy megegjen.az aprora vagott petrezselymet osszekeverem a reszelt citrom hejaval es a fokhagymaval es talalas elott megszorom vele.fott krumplival talalom. SULT OSSOBUCO TEPSIS HAGYMAS KRUMPLIVAL:a hust sozom,borsozom es megtuzdelem fokhagymaval.krumplit nagyobb darabokra vagom es egy tepsibe teszem,sozom,borsozom,grill fuszerkeverekkel megszorom,2-3 ek zsirt teszek a tetejere es nagyobb darabokra vagott hagymaval megszorom.jol oszekeverem a tepsiben majd hozzaontok kb 1/2 pohar vizet.megint elkeverem,majd a tetejere teszem a hust es foliaval letakarva 180 fokos sutoben kb 90-100 percig lefedve parolom.leveszem a foliat majd pirosra sutom.

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*