Hozzávalók: 8 tojásos piskóta
4 dl tej
10 dkg cukor
1 vanília puding
1 rumaroma
4 dl tejszín
1 vaníliás cukor
kandírozott gyümölcsök kb.10-15 dkg / citrom, narancs
Megsütjük a piskótát.
Közben a tejben elkeverjük a pudingport, a kétféle cukrot, majd sűrűre főzzük, és kihűtjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd összekeverjük a pudingos krémmel,beleöntjük a rumot és a kandírozott gyümölcsöket.
A piskótát 3 lapra vágjuk, és megtöltjük a krémmel.
Legalább 3 órára tegyük hűtőbe.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.