.....26 cm es torta forma ,aminek az alját lelehet venni.....készítünk 5 tojásból piskótát :5 tojás sárgáját kikeverünk 5 e. kanál porcukorral ,5 kanál liszt,1 zacskó sütőpor,5 tojás fehérjének keményre felvert habja, KRÉM:3 egész tojás,20 dkg porcukor, 1 cs. vaníliás cukor, 3dcl tejben megfőzzük és beleteszünk 1,5 dcl vízben beáztatott 1,5 e, kanál zselatyint
készítünk 5 tojásból piskótát a torta formába , kihűlés után kivesszük és a formát elmosva az alját eltávolítjuk és körül csomagoljuk szorosan az alját oldalát papírral,vissza tesszük a piskótát kicsit a szélét benyomkodjuk, hogy a forma mellett nelegyen piskóta,majd lekvárral megkenjük teszünk rá tetszés szerint gyümölcsöt pl. ,banánt ,narancsot, ananászt, eper...ki mit szeret,1-2 cm es vastagon és ráöntjük a krémet az egészre szépen elsimítva és az oldalára is kerüljön,betesszük a hűtőbe amíg megdermed ,óvatosan körül vágjuk a forma mellett és lehúzzuk róla a formát a papírt is levesszük ( az alján ott marad)..KRÉM:3 egész tojás,20 dkg porcukor, 1 cs. vaníliás cukor, 3dcl tejben megfőzzük és beleteszünk 1,5 dcl vízben beáztatott 1,5 e, kanál zselatyint,mikor kihűlt fél liter tejszínt felverünk és a kettőt összekeverjük....Tetejét és az oldalát a tortának 3 dcl tejszínhabbal díszítjük ,gyümölcsöt is rakhatunk rá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.