Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Ördög Batyú

felvitel dátuma: 2013-04-10 17:32:25       mai nézettség: 2       nézettség: 8410
részletes recept
Ördög Batyú
Hozzávalók 6 személyre:

 

·     70 dkg sertéskaraj

·     30 dkg fõtt, füstölt csülök

·     1 evõkanál mustár

·     1 evõkanál torma

·     12 dkg liszt

·     12 dkg zsemlemorzsa

·     2 db tojás

·     1 tk só

·     1 csipet őrölt bors

·     olaj a sütéshez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 12 perc

Elkészítés:

A kockára vágott főtt, füstölt csülköt mustárral, tormával összekeverjük,beletesszük a borsot  majd a felszeletelt karajokat  enyhén kiklopfoljuk megsózzuk, és ezzel megtöltjük, panírozzuk.
forró olajban kisütjük.

Mellé én fűszeres burgonyát és Tündér salátát tálaltam.

 A fűszerek Toldi Fűszer termékek,  www.toldifuszer.hu )

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

8/10 Karácsony Gy. 2013 április 10

Ördögien jó recept.

0/10 Ibolya Somogyi 2013 április 10

szerintem ez is túlzás valami zöldséggel töltve finomabb és tán egészségesebb

0/10 Csibrák Ildikó ( Csildi ) 2013 április 10

Kedves Ibolya nagyon finom és nem nehéz étel egyáltalán ,de persze ki lehet próbálni zöldségekkel is .

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*