25 dkg margarin
24 dkg porcukor
6 tojássárgája
30 dkg liszt
egy sütöpor
6 kemény habbá vert tojásfehérje
zsír a tepsi kikenéséhez
30 dkg eperszem
25 dkg margarint habosra keverunk 24 dkg porcukorral.
Majd hozzáadunk 6 tojássárgáját és jól mixeljük tovább.
Ezután hozzáadunk 30 dkg lisztet egy sütöporral elkeverve.
Majd a 6 kemény habbá vert tojásfehérjéket.
Egy kizsírozott, lisztezett tepsibe simítjuk.
A tetejére szépen sorban elrendezzük a félbevágott eperszemeket majd elömelegített sütöbe tesszük és készre sütjük.
Ha kihült porcukorral szórjuk meg.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.