A krumplit meghámozzuk a TW Zöldséghámozóval és a Kézvédős Konyhaművész szeletelővel vastagabb karikákra vágjuk.
Pár kanál olajat felmelegítünk egy Mesterszakács Serpenyőben (fedővel ellátottban). Átpirítjuk rajta a krumpli karikákat. Picit sózzuk, és 10 percig fedő alatt sütjük.
A tojásokat az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényben keményre főzzük és a TW Tojásszeletelővel felszeljük.
A vörös és fokhagymát az Új Generációs Előkészítő Késsel megpucoljuk, beletesszük a TurbóAprítóba és apróra vágjuk.
Egy újabb Mesterszakács Serpenyőbe pici olajat teszünk, amin megfuttatjuk a hagymákat, hozzáadjuk a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadunk egy babérlevelet és megpirítjuk a húst. Ezután hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és 10 percig főzzük, közben megkevergetve.
Egy tepsit kikenünk vajjal, és a krumpli felét beleterítjük. Erre jön a hús. Ezután a felszeletelt tojás következik, majd a krumpli másik felével zárjuk a sort.
Megszórjuk a tetejét a Vegetával és sütőbe tesszük.
180 fokon szép pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.