Ebbol, ha lehetne, egy egész tepsire valót meg tudnák enni! Nagyon szeretem, Aranka, ez gyonyoru!
60dkg liszt
20dkg zsír
2 tojássárgája
2 késhegynyi szódabikarbóna
1,5dl tejföl
durvára darabolt dió, kb 10 dkg
barack vagy szilvalekvár
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd kiszúrjuk a szaggatóval.Páros számú darab szükséges.Felének lyukasnak kell lennie.A lyukasakat megkenjük tojásfehérjével, majd megszórjuk a becukrozott diódarabokkal.
Világosra sütjük.A képen láthatjátok, mennyi lett ebből a mennyiségből.A kiszúrt kicsiket nem gyúrom be újra, az az unokakényeztető.Lekvárral egy lyukasat, 1 teljeset összeragasztunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.