A Fesztiválunkat az olajjal kikenjük.
A vegyes gyümölcsbefőttet a Konyhaművész Szűrőbe öntjük, amit rátettünk a 4l-es Új Hullám Tálra, lecsepegtetjük és a lehető legjobban hagyjuk megszáradni a gyümölcsöt.
Megtöltjük a Fesztivált a gyümölccsel.
A vizet felforraljuk a 2,5l-es Mirage Főzőedényben. Mikor forr, beleöntjük a cukrot, feloldjuk.
Közben a Konyhaművész Citromfacsaróval Kicsavarjuk a narancs és a citrom levét.
Mikor a cukor elolvadt, hozzáöntjük a frissen facsart narancs és citromlevet.
Rottyantunk rajta egyet. A 2l-es Új Hullám Tálra rátesszük a Konyhaművész Szűrő Lapos szűrőjét. Erre egy kendőt (textilpelenkát vagy tüllt) terítünk, és ezen keresztül leszűrjük a szirupunkat.
Ezután a leszűrt szirupba gyors mozdulatokkal a Mesterfogás Kézi Habverővel belekeverjük a zselatint. Ha lapot használunk, azt kis vízben áztassuk meg és folyékony állapotában szintén a habverő segítségével keverjük a sziruphoz.
A kész zselatinos szirupot a Fesztiválban elhelyezett gyümölcsre öntjük. Közben lazítgatunk a gyümölcsön, hogy a zselénk mindenhova eljusson.
Mikor kihűlt, lezárjuk a Fesztivált és két órára, de legjobb egy éjszakára, a hűtőbe tesszük. Másnap a Fesztivál Tálcájára borítjuk.
Tálaláskor piskótát vagy ostyát adunk melléje.
Javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.