szuper jó!
Kis darab nyúlhús hagyma só bors delikát,fokhagyma,kevés liszt, tejföl,babérlevél(szoktam csirkemellel is készíteni akkor gombát teszek bele zöldborsó tészta lehet rizs.
A húst csíkokra vágom,a hagymát felszeletelem megpárolom kevés olajon.Rádobom a húst fehéredésik sütöm,majd megfűszerezem beleteszem a fokhagymát babérlevelet.Beleöntöm a zöldborsót kicsit átpirítom majd felöntöm vízzel,így fő egy kicsit míg a zöldborsó is megpuhul .!Behabarom ,forr egyet és kész.Ha valaki nem akar lisztet tenni bele tejszínnel is elkészíthető akkor nem kell bele a tejföl se.Lehet tálalni kifótt tésztával vagy rizzsel!(Nálam most érdekes kombináció jött létre mert zöldbab főzelé volt hozzá,csak mikor tálaltam vettem észr a borsót .Ha főzelékhez adjátok a borsó elmaradhat belóle!Variálljátok ha tettszik!)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.